Почути кожного. Сергій Тулуб побував у гостях в родині ветерана

06 листопада 2013, 17:23
«Прес-Центр», №45, 6 листопада 2013 року

Голова Черкаської облдержадміністрації прийняв запрошення ветерана Великої Вітчизняної війни Василя Поповича і завітав до нього в гості. Познайомився очільник області з видатною людиною, нагородженою 29 медалями, орденами Олександра Невського, Богдана Хмельницького III ступеня, Великої Вітчизняної війни І та II ступенів, двома орденами Червоної зірки, орденом «За бойові заслуги», «За відвагу», під час висаджування ялинок біля Пагорба Слави. Подію приурочили до 69-ої річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників.

На гостинах у ветерана Сергій Тулуб познайомився з його великою родиною – трьома дітьми, шістьма онуками, вісьмома правнуками... Голові ОДА цікаво було почути від цих людей, як вони оцінюють дії влади, пропозиції щодо майбутніх реформ і покращень. Ветеран підтримав реконструкцію Пагорба Слави та створення Алеї Слави і запропонував приділяти більшу увагу патріотичному вихованню молоді.

– Сьогодні виховання молодшого покоління – один із пріоритетів у роботі влади, визначених новими соціальними ініціативами Президента України Віктора Януковича, – зауважив на те Сергій Тулуб. – Тому ми активно працюємо в цьому напрямку: розроблено регіональну програму будівництва та реконструкції спортивних майданчиків, забезпечено системну підтримку спортсменів-параолімпійців, створено футбольну команду «Славутич», яка нещодавно вийшла у чвертьфінал Кубка України, популяризується такий вид спорту як хортинг. Створення в кожній школі невеличких кімнат-музеїв – ще один спосіб активізувати потенціал дітей. Тому я обов\'язково подбаю про те, щоб це питання було поступово вирішено.

Після відвідин звичайної черкаської родини Сергій Тулуб також звернув увагу колег на якість надання транспортних та медичних послуг ветеранам.