вівторок, грудня 22, 2020

Перший заступник голови обласної ради Роман Сущенко відвідав Черкаську санаторну школу Черкаської обласної ради, де ознайомився з матеріально-технічною базою навчального закладу. Його зустріли і супроводжували директор школи Людмила Шарапа і голова батьківського комітету Владислав Боєчко.

Як повідомляють на сторінці Шполянської міської ради об’єднаної громади, 21 грудня на черговому засіданні виконкому міської ради ОТГ затверджено пропозицію конкурсного комітету з визначення автомобільного перевізника на приміських автобусних маршрутах загального користування.  Засідання конкурсного комітету відбулося днями раніше.

Як зазначив перший заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Віталій Плетінь, взяти участь у конкурсі на обслуговування семи автобусних маршрутів міської громади виявив бажання лише один перевізник — ПРаТ «Шполянське АТП–17150».

Всі обов’язкові документи, подані підприємством, відповідали конкурсним вимогам, тому комісія без заперечень визначила перевізника переможцем конкурсу і допустила обслуговувати автобусні перевезення.

Як інформує Черкаський обласний краєзнавчий музей, днями тут вперше представлено громадськості виставку сувенірних ялинок з бісеру.

В експозиції виставки 18 яскравих тв орчих робіт, створених молодими учасниками студії декоративно-прикладного мистецтва «Творче коло» Позашкільного навчального закладу «Багатопрофільний молодіжний центр» ЧМР під керівництвом Тетяни Волочай. Кожний маленький виріб, як маленьке «диво», є результатом багатогодинної наполегливої роботи, творчої «магії» і очікування свята. Мистецька діяльність із виготовлення виробів з бісеру дарує безцінні години спілкування, заповзятої роботи і дружби з творчістю, що має важливе значення арт-терапії для людей з інвалідністю.