четвер, січня 28, 2021

В Україні законодавчо визначать чіткі правила вирішення питань адмінтерустрою - основні засади адміністративно-територіального устрою, порядок утворення, ліквідації, встановлення і зміни меж адміністративно-територіальних одиниць та населених пунктів. Про це повідомляє пресцентр ініціативи "Децентралізація".

27 січня Уряд схвалив проєкт Закону «Про порядок вирішення питань адміністративно-територіального устрою України» - один з пакету законопроєктів децентралізації, підготовлених Мінрегіоном у співпраці з усіма учасниками реформи.

МОН України рекомендує керівникам закладів освіти Черкащини та ще 7 областей у період ускладнення погодних умов бути готовими до ухвалення рішення щодо організації освітнього процесу в дистанційній формі (без відвідування закладів освіти). Про це йдеться на Урядовому порталі.

Про це йдеться в терміновому листі МОН № 1/9-34 від 27.01.2021 за результатами позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у зв’язку з різким погіршенням погодних умов.