вівторок, березня 16, 2021

Під головуванням першого заступника голови обласної ради Романа Сущенка як голови комісії з проведення конкурсного відбору претендентів на зайняття посад керівників комунальних підприємств проведено засідання, на якому розглянуто кандидатуру на посаду директора комунального підприємства «Аптека № 182» Черкаської обласної ради.

До участі у конкурсі на посаду керівника цього комунального підприємства надійшла одна заява – Літвінової Ніни Дмитрівни, яка нині виконує обов’язки директорки підприємства.

«Бажаю випускникам  технологічного університету обов’язково вказувати, що ви інженери, тоді на ринку праці ви будете значно конкурентніші та запитуваніші», – з таким побажанням звернувся перший заступник голови обласної ради Роман Сущенко до учасників урочистостей з нагоди 61-ої річниці заснування Черкаського державного технологічного університету, підкресливши, що за першою освітою він також інженер.

Традиційно ця подія – день заснування вищого навчального закладу, відзначається в державному технологічному університеті 15 березня.

Члени постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів під час засідання погодили низку розпоряджень обласної державної адміністрації, також у порядку контролю заслухали інформацію про виконання трьох обласних програм, термін дії яких завершився.

Засідання відбулося під головуванням Ігоря Віштака, також брав участь очільник ОДА Олександр Скічко, заступники голови обласної ради й облдержадміністрації  та очільники  структурних підрозділів ОДА.