четвер, березня 25, 2021

Шановні працівники Служби безпеки України, щиро вітаю вас із професійним святом!


Дякую за щоденну працю для захисту територіальної цілісності та державного суверенітету України, за попереджені та вчасно виявлені загрози від зовнішніх і внутрішніх ворогів.


Упродовж 29 років Служба безпеки зазнавала різних змін. Проте найголовніша її цінність у кваліфікованих співробітниках, які дбають про безпеку нашої держави.

Виконуючи доручення голови обласної ради Анатолія Підгорного щодо вивчення стану справ у закладах соціального захисту населення, перший заступник голови обласної ради Роман Сущенко відвідав унікальний і єдиний на теренах Черкащини «Обласний соціальний центр матері та дитини» Черкаської обласної ради, що розташований у Каневі.

Комунальний заклад діє з 2010 року. Він призначений для тимчасового перебування жінок, які опинилися в складних життєвих обставинах, а саме на сьомому-дев’ятому місяцях вагітності та матерів з дітьми віком до 18 місяців.

Уряд підтримав розроблений Мінрегіном законопроєкт «Про внесення змін до Закону України «Про засади державної регіональної політики». Цей документ дозволить забезпечити єдине бачення стратегічного розвитку регіонів: від кожної громади до держави в цілому. Про це йдеться на порталі Децентралізація.

- Планування регіонального розвитку на всіх рівнях – національному, регіональному та місцевому, має відбуватись узгоджено. Саме таким чином можна досягти цілей, що закладені у Державній стратегії регіонального розвитку, зокрема покращення умов для розвитку людини та економічне зростання регіонів, – наголошує Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов.