четвер, квітня 22, 2021

26 квітня минає 35 років чорнобильської трагедії – наймасштабнішої, найжахливішої трагедії у світі. Її наслідки поширилися майже на всю планету. І лише завдяки героїзму і самопожертви її ліквідаторів вдалося приборкати цей смертоносний ядерний спрут.

Аварія на ЧАЕС завдала величезних збитків не лише економіці країни, але й моральної шкоди населенню, підірвавши здоров’я багатьох людей. Мільйони з них  потерпають від ядерного лиха впродовж усіх цих десятків років і донині.

За повідомленням комунального закладу «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради» (директор Людмила Давиденко) на його базі у режимі відеоконференції (GoogleMeet) проведено онлайн-семінар за темою «Сучасні інновації в роботі закладів позашкільної освіти».

У роботі онлайн-семінару взяли участь 60 педагогічних працівників закладів загальної середньої та позашкільної освіти області: методисти, вчителі, керівники гуртків.

Члени Президії сформували порядок денний пленарного засідання обласної ради, яке відбудеться 23 квітня. Засідання відбулося під керівництвом голови обласної ради Анатолія Підгорного.