середа, грудня 14, 2022

У застосунку доступні дві нові послуги для ВПО, які можна отримати без участі чиновника. Перша – зміна місця проживання, якщо ви переїхали до іншого міста України. Друга – скасування статусу ВПО, якщо ви повернулися на місце постійного проживання.

Послуги працюють повністю автоматично. Заявки обробляються онлайн і користувачам більше не потрібно чекати на рішення держслужбовця чи повторно ходити в держоргани у разі помилки в заявах. Це значно економить час, прибирає людський фактор та можливість отримати відмову в послузі без вагомої причини.

Щоб отримати такі послуги потрібно натиснути на меню своєї довідки ВПО в Дії та вибрати необхідну послугу – Змінити адресу фактичного проживання або Скасувати статус ВПО.

Перший заступник голови обласної ради Роман Сущенко взяв участь в урочистостях з нагоди 79-ої річниці визволення Черкас від нацистських окупантів.

Голова обласної ради Анатолій Підгорний та очільник ОВА Ігор Табурець привітали з 85-и річчям олімпійського чемпіона Андрія Хіміча та вручили йому відзнаку "За заслуги перед Черкащиною".

Роман Сущенко, перший заступник голови обласної ради, взяв участь у вшануванні учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС.