четвер, грудня 15, 2022

Конкурсна комісія під керівництво заступника голови обласної ради Михайла Мушієка обрала Наталію Бурську переможницею відбору на посаду директора зазначеного закладу. 

Претендентка на посаду є кваліфікованим педагогом із 42 річним стажем роботи. Жінка здобула освіту за спеціальністю дошкільне виховання та має кваліфікацію: організатор-методист дошкільного виховання, викладач дошкільної педагогіки та психології. За свою трудову діяльність працювала вихователем, методистом, завідувачем притулку для дітей тощо. З 2012 року  очолює  Обласний міжрегіональний центр  соціально-психологічної реабілітації дітей в Умані.

Мирослава Бондар може знову очолити  КЗ “Черкаський обласний центр соціально-психологічної реабілітації  дітей Черкаської обласної ради”. Таке рішення ухвалила конкурсна комісія під керівництвом заступника голови обласної ради Михайла Мушієка. Претендентка керує цим закладом з 2012 року.

Центр розрахований на тимчасове перебування дітей віком від 3 до 18 років на термін до 9 місяців. Головна мета цієї установи -  надавати комплексну соціальну, психологічну, медичну, юридичну та інших видів  допомогу дітям, які опинилися у складних життєвих обставинах  чи кризовій ситуації.

Мирослава Бондар зауважила,  що заклад проводить системну  роботу, аби зберегти біологічну родину дитини, уникнути такого явища як соціальне сирітство. Якщо цього зробити не вдалося, то дітей влаштовують у названі сім’ї, або в навчальний заклад на постійне перебування.